ReadnWrite.net Ad

Saturday, March 17, 2012

Perkhidmatan Penterjemahan BM ke Bahasa Inggeris

Berapa ramaikah diantara anda yang tidak berapa fasih didalam Bahasa Inggeris? Boleh dikatakan agak ramai juga kan?

Sekiranya anda sedang menghadapi kesukaran menterjemah artikel atau kertas jawapan anda dari Bahasa Malaysia ke Bahasa Inggeris, apakah anda menggunakan sistem penterjemahan maya seperti Google Translate?

Saya berikan satu contoh mudah di atas dimana Google translate belum tentu akan dapat membantu anda secara tepat didalam menyampaikan maksud sebenar dari anda kepada pembaca.

Lihat sahaja paparan skrin diatas.

Tidak menepati apa yang kita mahu katakan, bukan?

Hanya dengan menggunakan perkhidmatan penterjemah yang berpengalaman sahaja, maksud sebenar dari anda akan dapat disampaikan kepada mereka yang menjadi sasaran anda.

Sila hantarkan tugasan anda kepada saya, Haji Zainol Abideen @ Blogger Mahaguru58 untuk taksiran kos penterjemahan yang cepat dan tepat di alamat emel : editor.readnwrite.net @ gmail.com atau sms +60163969881.

Insya Allah, akan saya maklumkan anda secepat mungkin dan jika setuju dengan syarat2 dan terma diantara kita, maka tugasan anda itu akan saya emelkan kembali sebaik sahaja anda selesai melunaskan bil perkhidmatan saya.

Akan saya maklumkan kepada anda cara cara pembayaran boleh dibuat melalui perhubungan kita nanti samada melalui emel atau khidmat pesanan ringkas.

Kepuasan hati anda terjamin. Hubungi saya hari ini dan percayalah anda pasti akan tersenyum dan bersyukur diatas mutu kerja saya nanti. 

Insya Allah. Hendak seribu daya! Yakin Boleh!

No comments: